top of page

Xpediator Plc Group devine membru al companiei Transaid

Pall-Ex

Romania, parte a Xpediator Plc, este încântată să anunțe că Grupul s-a angajat să susțină Transaid în următorii trei ani, după ce a devenit ultima companie înscrisă în calitate de partener corporativ pentru misiunea caritativă recunoscută internațional.

Astfel, Xpediator se alătură unei liste tot mai mari de companii din întreaga industrie de transport și logistică, cu actualmente 34 de membri corporativi care au realizat donații în valoare de peste 3.400 de lire sterline în ultimii ani la strângerea anuală de fonduri organizată de Crăciun de către Transaid.

Stephen Blyth, CEO la Xpediator, spune: „Suntem mândri că suntem aliniați la o organizație internațională de dezvoltare care este atât de pasionată de activitatea sa. Echipa Transaid este dedicată transformării vieții prin transport sigur, disponibil și durabil - lucru pe care noi ne bucurăm foarte mult să îl putem sprijini.”

Comentând modul în care cele două echipe vor lucra împreună, domnia sa adaugă: „Prin cei 900 de angajați ai noștri, beneficiem de o vastă experiență în industria logistică și dorim să împărtășim cât mai multe cunoștințe relevante cu Transaid. Vom explora oportunități pentru a-i susține obiectivele nu doar financiar, ci și prin abilitățile noastre din interiorul companiei.”

Xpediator va încuraja de asemenea membrii personalului din rețeaua sa europeană să se implice în evenimente de strângere de fonduri, pentru a aduce mai mulți bani proiectelor Transaid de salvare a vieții.

Caroline Barber, director executiv la Transaid, spune: „Membrii noștri corporativi joacă un rol major în susținerea succesului proiectelor noastre și suntem recunoscători pentru expertiza suplimentară cu care contribuie Xpediator. Este o adevărată lecție de modestie să privim nivelul de sprijin de care ne bucurăm în industria noastră; fiecare membru corporativ face Transaid mai puternic, permițându-ne să ne extindem în mai multe comunități din Africa Subsahariană.”

bottom of page