top of page
Cross-Border-International-Freight.jpg

Servicii Internaționale

Serviciul Pall-Ex Connect funcționează la nivel internațional, obiectivul fiind facilitarea serviciilor de distribuție mărfuri paletizate la nivel global.

Soluția dvs. de livrare internațională 

 

Echipa noastră dedicată vă oferă cea mai bună soluție pentru transportul internațional al mărfurilor dumneavoastră. Serviciul include dimensiuni și greutăți standard ale paleților, precum și soluții IT integrate și dovadă online de livrare.

 

Planuri de creștere ale grupului Pall-Ex în Europa

 

Susținem dezvoltarea rețelelor naționale Hub-and-Spoke în toată Europa, având ca obiectiv o soluție completă Pan-Europeană de distribuție a partidelor mici de marfă.


Ne-am dezvoltat până în punctul în care am devenit Rețeaua lider în distribuția națională a mărfurilor paletizate, atât în România cât și în Marea Britanie. Pall-Ex își propune să devină lider incontestabil în întreaga piață Europeană de transport de mărfuri paletizate și să ofere aceleași servicii, la cel mai înalt nivel. 

Nexus Dashboard.jpg
Pall-Ex Connect - International Service.png

În prezent, Pall-Ex are disponibil 
Serviciul Internațional în următoarele țări: România, Austria, Belgia, Polonia, Serbia, Portugalia Danemarca, Marea Britanie, Italia, Spania, Bulgaria, Ungaria, Germania, Cehia, Olanda și Belgia.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
Vă rugăm să rețineți: conform Politicii noastre de confidențialitate, toate informațiile din formularul de mai sus vor fi trimise numai Pall-Ex și personalului relevant din rețea. Detaliile dvs. nu vor fi utilizate, stocate sau difuzate în scopuri de marketing.

Vă mulțumim pentru mesajul dvs., una dintre echipele noastre va fi în contact în curând!

Formular de comanda transport international

bottom of page