top of page
Pall-Ex Group Franchisee Model.jpg

Viziunea noastră

Să livrăm viitorul, astăzi.

Pall-Ex Group a fost înființat în Marea Britanie în anul1996, ca răspuns la nevoia tot mai mare a clienților de a-și reduce stocurile de mărfuri și de a-și crește flexibilitatea. Rețeaua noastră este concepută pentru a permite oricărei afaceri să acceseze distribuție eficientă și rentabilă.

În România, suntem prezenți pe piață din anul 2011. Rețeaua se extinde în fiecare an, în prezent avem 50 de membri și suntem lideri în calitatea serviciilor oferite.

Misiunea noastră

Sa transformam si sa eficientizam piata de distributie si transport printr-o solutie inovativa, oferind cele mai bune servicii.

Valorile noastre

D.JPG

Calitate

Garantăm excelența în servicii și asigurăm cele mai înalte standarde de calitate, prin transpunerea în practică a principiilor ce definesc cultura noastră organizațională, și care au la bază profesionalismul și responsabilitatea.

Handshake

Parteneriat

Cultura parteneriatului este definitorie pentru noi, deoarece Rețeaua Pall-Ex are ca fundament parteneriatul cu membrii Retelei.

Conceptul de parteneriat implică alinierea în toate aspectele esențiale ale business-ului, la standarde, valori și obiective comune.

Sustainable Energy

Sustenabilitate

Susținem Responsabilitatea Socială, încurajăm programele sociale și milităm pentru reducerea impactului pe care îl are transportul și elementele conexe ale acestuia, asupra mediului. Modelul nostru de business este construit astfel încât să contribuie la susținerea mediului si la reducerea semnificativă a amprentei de carbon.

Lockers with keys

Siguranță

Siguranţa este una dintre preocupările majore ale companiei și avem în vedere 3 piloni principali: siguranța angajaţilor noştri, siguranța parteneriatelor Rețelei Pall-Ex și a serviciilor oferite clienților.

Semiconductor

Inovație

Modelul nostru de business are la bază o idee inovativă, iar noi toți am creat o cultură organizațională ce susține si facilitează inovația.

bottom of page