1. Acasă >
  2. Serviciile noastre >
  3. Livrări internaționale

Planuri de creștere ale grupului Pall-Ex în Europa

Obiectivul nostru este să devenim lideri incontestabili pe piața europeană de transport de marfă paletizată.
Ne-am dezvoltat până în punctul în care am devenit Rețeaua lider în distribuția mărfurilor paletizate, atât în România cât și în Marea Britanie.Pall-Ex își propune să ofere aceleași servicii la cel mai înalt nivel și pe plan European, prin intermediul  expertizei și experienței dobândite. Suntem implicați activ în dezvoltarea rețelelor naționale hub-and-spoke în toată Europa, având ca obiectiv conectarea partenerilor pentru a oferi o soluție Europeană de distribuție a partidelor reduse de marfă. Avem parteneri locali în: România, Italia, Spania, Franța și suntem în negocieri cu alți potențiali parteneri în Germania, Polonia și Benelux.

 

 Modelul național Pall-Ex

Prin operarea unui model "Hub and Spoke", Pall-Ex oferă un servicu de distribuție națională. Fiecare Partener Național Principal (PNP) își va asuma rolul de Hub de sortare, localizat central. Spițele sistemului (Spokes) sunt formate din companii independente de transport sau distribuție ce intră în Rețea în calitate de membri. Hub-ul va sorta marfa zilnic la centru pentru membrii săi și se va ocupa cu administrarea Rețelei. Membrii sunt localizați în toate regiunile țării și colaborează pentru a-și combina resursele și pentru a furniza cea mai eficientă metodă de transport a bunurilor. Membrii sunt responsabili de a se asigura că marfa este colectată de la clienții din zona lor, transportată la Hub și livrată la clienții finali. Pentru a afla mai multe despre procesul nostru de distribuție paletizată, vă rugăm vedeți modelul de afaceri Pall-Ex.

 

 Parteneri europeni

  • Pall-Ex Italia s-a lansat in 2009. Funcţionând sub un acord de licenţă cu o companie de prim rang de pe piaţa din Italia, Pall-Ex pune în practică modelul operaţional şi comercial consacrat al Pall-Ex UK. Pall-Ex Italia are 2 Hub-uri, unul principal în Fiorenzuola d’Arda Piacenza şi unul secundar în Caserta, Napoli. Mellisa Alberti, Manager General a declarat: “Am dezvoltat un parteneriat de succes cu Pall-Ex. Parteneriatul este unul constructiv, deoarece avem obiective similare şi respectăm cele mai înalte standarde”.

  • Pall-Ex Iberia - Pall-Ex a desemnat un Partener Naţional Principal în Spania. Rețeaua a fost lansată în iunie 2011 și furnizează un serviciu eficient din punct de vedere al timpului şi costurilor pentru transporturi reduse de mărfuri în Spania şi Portugalia. Hub-ul este localizat în Madrid. Enric Estruch, Managerul General a declarat: ”Pall-Ex Iberia poate exploata succesul modelului “hub and spoke” în Spania unde există o nişă în piaţă. Lucrăm alături de o organizaţie inovativă şi focusată pe calitate, cu o afacere dezvoltată în Marea Britanie şi o reţea de succes în Italia”.

  • Pall-Ex Franța a fost lansat în mai 2013, cu volume record pentru o rețea Pall-Ex. Cu un Hub localizat în regiunea Bourges din centrul Franței, rețeaua are 40 de membri. Pall-Ex Franța este singura rețea Hub and Spoke cu un singur Hub Central, procesând astfel partide de marfă, ce oscilează de la un palet la part load-uri. "Suntem dornici să lucrăm alături de celelalte rețele Pall-Ex și să creștem atât numărul membrilor cât și volumul paleților" a declarat Bruno Ameline, Manager General Pall-Ex Franța.

 

 

Pall-Ex Connect

 

 

Pentru mai multe informații sunați la nr. 01530 239069 sau trimiteți un e-mail la adresa: connect@pallex.com.