top of page

Compania Pall-Ex Romania a atins un nou record,1 milion de paleți transportați!


Compania Pall-Ex Romania a atins un nou record, marcat de transportul primului milion de paleți. Pall-Ex vine în sprijinul clienților săi, de 6 ani, fiind prima Rețea de distribuție mărfuri paletizate din Estul Europei.


„1 milion de paleți transportați este o cifră care ne consolidează poziția și certifică preferințele clienților pentru soluțiile pe care le oferim, prin modelul nostru inovativ de business: Pall-Ex Romania este astăzi lider al pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate. Este o bornă cu care ne mândrim, mai ales că am plecat de la zero și am câștigat încrederea celor peste 3.000 de clienți deserviți în mod regulat. Clienții sunt pionul principal al companiei, Pall-Ex Romania este în permanență conectat cu ei, iar acest lucru a dus la crearea unei comunități care stă la baza succesului companiei. Noi nu oferim doar un serviciu, oferim o experiență de business, oferim încredere, siguranță și aducem un plus de valoare. Istoria celor șase ani de existență ne-a demonstrat că un procent covârșitor din clienți ne ramân loiali.


Alături de focusul pe calitate, în valorile Pall-Ex regăsim acțiunile de caritate. Pall-Ex România se gândește la comunitatea din care facem toți parte și ne celebrăm succesul ajutându-ne semenii.

Astfel, am organizat împreuna cu membri Retelei o Campanie de donare de sange la nivel național. Este cunoscut faptul că în Romania este o permanentă criză de sânge în spitale. Pall-Ex vine în întâmpinarea aceste nevoi prin Campania 1 milion de paleți transportați - 1 milion de picaturi donate pentru viata. Sunt puține companii care pot sa implementeze astfel de proiecte de anvergură la nivelul întregii țări, iar noi am reușit.” Danor Ionescu CEO Pall-Ex

De-a lungul celor șase ani, compania a crescut, s-a dezvoltat, intrând repede în liga marilor jucători pe piața serviciilor de transport expres de mărfuri paletizate. Și-a câștigat un renume în acest domeniu, atât la nivelul țării, cât și în afara granițelor sale datorită serviciilor de inalta calitate.

Pall-Ex este compania de logistică din Romania care deține cea mai întinsă reţea de depozite, fiind prezentă în 34 de locații din țară. Prin intermediul Rețelei, marfa transportată poate beneficia de asigurare până la 15.000 de Euro pe palet, făra costuri suplimentare pentru client.

Printre multiplele beneficii ale clienților Pall-Ex, se numara:

  • Trasabilitatea mărfurilor pe tot parcursul lor, de la expediție pană la destinație prin Track&Trace

  • Dovada în timp real al livrării (Electronic prof of delivery), facută de catre soferul livrator prin sms, vizibilă in contul de Track&Trace

  • Distribuția capilară pe teritoriul RO, care permite livrarea concomitentă la nivel național, indiferent de numărul de destinații al mărfurilor, direct din depozitul clientului

  • Reducerea timpilor de livrare către platforme logistice si locații de tip IKA, prin livrări zilnice specializate

  • Construirea eficientă a unui buget de costuri transport, printr-un plan tarifar competitiv, personalizat conform specificului fiecărui client in parte

Din 2011, Pall-Ex activează în România, promovând un model inovator de afaceri. Modelul Pall-Ex este bazat pe o rețea de transportatori și distribuitori locali reputati, care oferă un serviciu de livrare a mărfurilor paletizate in 24 de ore, pe întreg teritoriul țării.


bottom of page