top of page

Lansare Nexus

Grupul Pall-Ex este lider al inovatiei in industria logistica, prin lansarea la nivel international a unui sistem nou, prin care se ofera accesul la o tehnologie de localizare in intreaga Europa.Pall-Ex a facut un salt urias spre realizarea viziunii sale paneuropene prin investitii semnificative intr-o noua tehnologie – dezvoltand primul software care va aduce o transformare semnificativa in ce priveste transportul intercontinental de marfa paletizata si va accelera strategia de crestere internationala.


Dupa 15 luni de dezvoltare, Reteaua Pall-Ex a lansat Nexus: un mecanism care va eficientiza comunicarea intre parteneri si trasabilitatea, actionand ca o punte intre toate sistemele de transport intern din Europa.


O solutie unica pentru a satisface nevoile membrilor, cele ale clientilor Grupului cat si Partenerilor din Europa; beneficiile cheie ale Nexus includ consolidarea capacitatii Retelei internationale de transport, prin variante multi-lingvistice si multi-valutare Pall-Ex Connect, precum si inregistrarea fara efort a proceselor de transport de marfa intern si global.


Danor Ionescu, CEO Pall-Ex Romania, declara: "Nevoia de a dezvolta solutii tehnologice avansate si usor de folosit, vine ca raspuns la asteptarile sporite ale clientilor. Facilitarea eficienta a transporturilor transfrontaliere este adevarata forta motrice din spatele dezvoltarii Nexus.


"Suntem incantati sa lansam o premiera in industrie, ce ofera posibilitatea urmaririi transporturilor transfrontaliere in timp real; cu atat mai mult cu cat aceasta nu a fost disponibila pana acum, fapt ce a reprezentat o piedica reala pentru orice Retea din industria in care activam, in oferirea unui serviciu integrat la nivel Pan-European.


"Procesul mult imbunatatit de inregistrare reduce riscul erorilor umane in ce priveste prelucrarea informatiilor, in special cele referitoare la adresele de destinatie a marfurilor, din afara Regatului Unit; Acest fapt se datoreaza unei baze de date complete, ce contine adresele din tarile europene. In acelasi timp, sistemul permite exportul si importul de informatii care sa fie automat inregistrate in program, pentru a economisi timp la introducerea comenzilor de catre operatori.


"Dezvoltarea Nexus ne permite sa facem fata cerintelor actuale ale Retelei si in acelasi timp sa consolidam Pall-Ex. Sa ne fortificam infrastructura IT astfel incat sa ne putem adapta cerintelor in schimbare si sa ne continuam extinderea internationala."


Cheia sucessului Nexus o reprezinta usurinta utilizarii sale de catre membrii Retelei Pall-Ex, care pe langa procesul international de inregistrare simplificat, pot acum sa descarce etichete internationale compatibile. Sa creeze un mesaj pentru livrare standardizat si de asemenea sa introduca, sa urmareasca si sa factureze transporturile interne si transfrontaliere.


In cazul in care marfurile nu corespund dimensiunilor standard, Nexus nu permite inregistrarea acestor comenzi si obliga utilizatorul sa ceara o cotatie suplimentara transportatorului international. Astfel, acesta este informat ca va primi spre livrare un palet ce depaseste dimensiunile standard agreate, iar masinile pot fi dimensionate corect.

Komentáře


bottom of page