top of page

Optimum Marketing

Nexus Dashboard

Prezenta Online 

Facebook

Eco-Friendly Design

 • Valoare: 10 puncte.

 • Pasul 1: E necesar sa creati o pagina de Facebook.

 • Pasul 2: Trebuie sa preluati fiecăre postare de pe pagina oficială Pall-Ex.

 • Pasul 3: Trebuie sa adăugati minim 10 noi followers/lună, cu obiectivul de a atinge 100 de followers relevanți din publicul țintă: clienți existenți, clienți potențiali, clienți inactivi.

LinkedIn

24/7 Support

 • Valoare: 15 puncte.

 • Pasul 1: E necesar sa creati o pagina de LinkedIn.

 • Pasul 2: Trebuie sa preluati fiecăre postăre de pe pagina oficială Pall-Ex.

 • Pasul 3: Trebuie sa adăugati minim 10 noi followers/lună, cu obiectivul de a atinge 100 de followers relevanți din publicul țintă: clienți existenți, clienți potențiali, clienți inactivi.

Website

 • Cerere: Fiecare membru trebuie să aibă un site web care să conțină informații despre activitatea Pall-Ex România.

 • Valoare: 5 puncte.

Importanța respectării acestor criterii

 1. Vizibilitate și Credibilitate: Un site web și prezența pe rețelele sociale cresc vizibilitatea și credibilitatea companiei. Clienții și partenerii au mai multă încredere într-o companie bine reprezentată online.

 2. Creșterea Retelei: Crearea și menținerea unor pagini de LinkedIn și Facebook active ajută la extinderea rețelei de contacte, atrăgând clienți noi și reactivând relațiile cu clienți inactivi.

 3. Marketing Eficient: Folosind platformele sociale pentru a distribui postările Pall-Ex, companiile pot beneficia de campanii de marketing coordonate, sporind impactul și reach-ul acestora.

 4. Aliniere la Standardele Pall-Ex: Respectarea acestor criterii demonstrează angajamentul față de standardele și valorile Pall-Ex, ceea ce poate duce la beneficii suplimentare în cadrul rețelei.

 5. Puncte și Recunoaștere: Acumularea punctelor poate aduce recunoaștere și recompense în cadrul programului Optimum.

 

Vă rugăm să luați în considerare aceste beneficii și să implementați pașii necesari pentru a maximiza prezența online a companiei dumneavoastră.

Pall-Ex Vehicle.jpg

Branding Auto

Eco-Friendly Design

Se raporteaza la numarul total de masini de distributie utilizate permanent de membru in actvitatea Pall-Ex. Pentru fiecare camion de linie branduit si folosit pentru transferul marfurilor proprii la HUB-uri, membrul va primi 5 puncte/camion (peste punctajul masinilor de distributie). In cazul in care se foloseste un TIR/camionul de linie la colectarea unor volume de la clienti proprii, acel camion este considerat ca fiind masina de colectare-distributie si este numarat la numarul de masini care necesita branduire si nu se acorda punctele suplimentare pentru masina de linie branduita.

24/7 Support

Importanță și Beneficii:

 1. Vizibilitate și Recunoaștere: Brandingul auto asigură o prezență vizuală puternică și constantă pe drumuri. Fiecare vehicul devine o reclamă mobilă care atrage atenția și crește recunoașterea mărcii Pall-Ex.

 2. Profesionalism și Credibilitate: O flotă branduită uniform sugerează profesionalism și coerență, ceea ce poate crește încrederea clienților în serviciile oferite de Pall-Ex. Un aspect îngrijit și uniform este esențial pentru a proiecta imaginea unei companii de încredere și bine organizate.

 3. Marketing și Promovare: Vehiculele branduite funcționează ca un canal de marketing necostisitor și de lungă durată. Ele promovează compania 24/7, fără costuri recurente, și ajung la un public larg, indiferent de locație.

 4. Diferențiere pe Piață: Un branding distinctiv și atractiv ajută compania să se diferențieze de concurenți. Un design memorabil și consistent poate atrage noi clienți și poate întări loialitatea celor existenți.

 5. Unitate și Identitate Corporativă: Brandingul auto contribuie la crearea unui sentiment de unitate și apartenență în cadrul companiei. Angajații care conduc vehicule branduite sunt mai conștienți de reprezentarea companiei și, în consecință, pot adopta un comportament mai responsabil și profesional.

Cerințe pentru Respectarea Brandingului Auto

Pentru a beneficia de avantajele menționate, este crucial să respectăm anumite cerințe:

 • Design Consistent: Toate vehiculele din flotă trebuie să aibă același design grafic, culori și logo-uri Pall-Ex, conform ghidului de brand.

 • Întreținere: Brandingul auto trebuie să fie bine întreținut. Autocolantele și vopseaua trebuie să fie curate și neafectate de uzură.

 • Conformitate cu Regulile de Circulație: Vehiculele branduite trebuie să respecte întotdeauna regulile de circulație pentru a proiecta o imagine pozitivă.

 • Promptitudine: Orice nou vehicul adăugat în flotă trebuie branduit conform standardelor cât mai repede posibil.

 

Respectarea brandingului auto pentru flotă este esențială pentru creșterea vizibilității, profesionalismului și eficienței marketingului companiei Pall-Ex. Vă rugăm să vă asigurați că toate vehiculele din flotă sunt branduite conform ghidului nostru de brand și să mențineți standardele înalte care definesc compania noastră.

Pall-Ex UK - B2C deliveries
PozaC.PNG

Trimiteți !

Pall-Ex Group

Vă mulțumim, echipa noastră a preluat mesajul dumneavoastra.

Business Meeting

Stimați Parteneri!

Ne exprimăm recunoștința pentru participarea dumneavoastră numerosă la Gala Pall-Ex. Vă mulțumim pentru prezența dumneavoastră, pentru că suntem împreună în acest demers.

 

Vă rugăm, de asemenea, să completați sondajul de opinie atașat. Opinia dumneavoastră este extrem de valoroasă.

WhatsApp Image 2023-10-05 at 16.13.46.jpeg

Pall-Ex Fest

DSC08605-min.jpg
PALL-EX-16534.jpg

Conferința
Business

bottom of page