1. Acasă >
  2. Serviciile noastre

Distribuim mărfuri paletizate la nivel național și în țările partenere din Europa.
Prin modelul nostru inovativ de business, compania Pall-Ex lucrează alături de transportatori și distribuitori locali, oferind servicii de livrare a mărfurilor paletizate în 24 sau 48 de ore, pe întreg teritoriul României.

 

 Pall-Ex este Rețeaua specializată în distribuția de mărfuri paletizate în România, Marea Britanie și alte țări europene, iar prin colaborarea dintre membrii Rețelei, se asigură transportul de mărfuri în țările partenere. 

 

  • Servicii garantate de livrare Premium și Standard. Pall-Ex are definite tipurile de transport „premium” pentru mărfurile livrate în 24h și „standard” pentru mărfurile livrate în 48h.

 

  • Clasificarea paleților: Mega Full, Full, Full Light, Half, Quarter si Mini Quarter.
    Serviciile companiei noastre se adresează clienților din diferite industrii si sectoare de business, precum și importatorilor și distribuitorilor naționali. Flexibilitatea este unul dintre atuurile Pall-Ex, având în vedere că oferim servicii de transport adaptate cerințelor clienților, pentru partide de marfă pe europaleți: 
    Mega Full (0-1200 kg), Full (400-800 kg), Full Light (0-400 kg), Half (0-400 kg), Quarter (100-200 kg),
    Mini Quarter (0-100 kg).

 

 Multi-Pall este oferta noastră de tarife competitive pentru partide de 4 sau mai mulți paleți. Ofertele variază în funcție de numărul partidelor solicitate pentru transport. 

 

 

 

Urmăriți paletul dvs.

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, citiți mai jos.