Italia - Pall-Ex Master Licensee.jpg

Livrări internaționale

Un parteneriat global al rețelelor de distribuție a mărfurilor. În 2009, Pall-Ex a acordat prima licență de master în afara Marii Britanii lui Albert E Santi, în Italia. De atunci, Pall-Ex a crescut, lucrând cu companii de rețele de paleți pentru a deschide alte șapte rețele în Europa.

Piața globală
Pall-Ex Group este furnizorul premiat și lider de servicii de distribuție de mărfuri paletizate în Marea Britanie și Europa, cu mai multe rețele de livrare de paleți pe întreg continentul.

Fondată în 1996, Pall-Ex a crescut fenomenal, asigurând în același timp că valorile noastre de bază au rămas aceleași. Angajamentul nostru continuu față de calitate și servicii pentru clienți a stabilit Pall-Ex drept lider în industrie și ne-a câștigat numeroase premii. ​

 

Rețeaua noastră de distribuție și depozitare în creștere le permite clienților să trimită mărfuri pe tot globul, utilizând conexiunile noastre hub-to-hub pentru a oferi un serviciu mai rapid și mai eficient. Lucrăm împreună pentru a crea o rețea de distribuție inovatoare, integrată și eficientă.

Obiectivul nostru este să devenim lideri incontestabili pe piața europeană de transport de marfă paletizată.
Ne-am dezvoltat până în punctul în care am devenit Rețeaua lider în distribuția mărfurilor paletizate, atât în România cât și în Marea Britanie. Pall-Ex își propune să ofere aceleași servicii la cel mai înalt nivel și pe plan European, prin intermediul  expertizei și experienței dobândite. Suntem implicați activ în dezvoltarea rețelelor naționale hub-and-spoke în toată Europa, având ca obiectiv conectarea partenerilor pentru a oferi o soluție Europeană de distribuție a partidelor reduse de marfă. Avem parteneri locali în: România, Italia, Spania, Franța și suntem în negocieri cu alți potențiali parteneri în Germania, Polonia și Benelux.

În special, sectorul din Europa este foarte mare și este format din mai multe companii care concurează în majoritatea țărilor sau teritoriilor. Modelul de afaceri Pall-Ex de deplasare a mărfurilor prin hub-uri plasate strategic permite sub-licențiaților recrutați să distribuie mărfurile la nivel național la tarife economice/competitive.
 

Prin operarea unui model "Hub and Spoke", Pall-Ex oferă un servicu de distribuție națională. Fiecare Partener Național Principal (PNP) își va asuma rolul de Hub de sortare, localizat central. Spițele sistemului (Spokes) sunt formate din companii independente de transport sau distribuție ce intră în Rețea în calitate de membri. Hub-ul va sorta marfa zilnic la centru pentru membrii săi și se va ocupa cu administrarea Rețelei. Membrii sunt localizați în toate regiunile țării și colaborează pentru a-și combina resursele și pentru a furniza cea mai eficientă metodă de transport a bunurilor. Membrii sunt responsabili de a se asigura că marfa este colectată de la clienții din zona lor, transportată la Hub și livrată la clienții finali. Pentru a afla mai multe despre procesul nostru de distribuție paletizată, vă rugăm vedeți modelul de afaceri Pall-Ex.


Strategia de extindere a lui Pall-Ex continuă să aibă succes. Cu cunoștințele de vârf ale echipei, experiența bogată și sprijinul, Pall-Ex oferă companiilor independente de transport rutier oportunitatea de a-și dezvolta afacerea în toată țara și chiar la nivel internațional. Pall-Ex are acum rețele prospere de licențiați master în numeroase țări, inclusiv Italia, Spania, Portugalia, Franța, România și Polonia. Și dumneavoastră vă puteți alătura rețelei noastre de distribuție și depozitare și puteți deveni o parte vitală a livrării noastre cu paleți multipli. Această rețea este concepută să funcționeze pentru partenerii noștri cu asistență clară, concisă și sisteme de livrare optimizate. Aflați mai multe despre oportunitățile de membru al rețelei noastre de paleți.