1. Acasă >
 2. Despre noi >
 3. Viziunea noastră

Pall-Ex – Excelență în transportul de marfă paletizată

Valori:

 1. Calitate și etică profesională 
  Garantarea excelenței în servicii și atingerea celor mai înalte niveluri de calitate sunt posibile datorită culturii noastre organizaționale ce are la bază integritatea, responsabilitatea și comunicarea deschisă. Angajații noștri sunt un simbol al profesionalismului, onestităţii și integrităţii.

 2. Transparență
  Pentru a îndeplini tot ce am promis, optimizăm în permanență business-ul printr-o structură operațională corectă, credibilă și concretă și promovăm o cultură organizațională ce încurajează colaborarea și cooperarea între anagjați, membri rețelei și parteneri.

 3. Parteneriat avantajos 
  Am construit o Rețea ce are la bază parteneriate profitabile. Acest fapt aduce plusvaloare și oferă un avantaj comercial competitiv pentru toți membrii, oferind posibilitatea de creștere și dezvoltare a business-ului.

 4. Siguranță și securitate 
  Asigurăm securitatea şi siguranţa angajaţilor noştri. Lucrăm cu programe de dezvoltare a resurselor umane pentru a contribui la dezvoltarea și excelența în servicii.

 5. Dezvoltare durabilă 
  Susținem Responsabilitatea Socială, încurajăm programele sociale și reducerea impactului pe care il are transportul asupra mediului.

 6. Inovație
  Avansăm cu inspiraţia şi dorinţa de a reuşi, implicându-ne total în fiecare activitate pe care o avem de facut. Angajaţii si membrii Rețelei lucrează cu aceeași pasiune pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a depasi orice provocări.