Pall-Ex România angajează stivuitorist

  1. Acasă >
  2. Cariere >
  3. Pall-Ex România angajează stivuitorist pe timp de noapte pentru Sibiu

Angajăm stivuitorist schimb de noapte pentru depozitul nostru din SIBIU!

Responsabilități principale: descărcare și încărcare marfă paletizată, sortare, scanare și etichetare marfă, activități generale administrative specifice unui depozit.

Cerințe principale: autorizație ISCIR pentru calificarea de stivuitorist, experiență de lucru pe stivuitor cu lame frontale.

Program de lucru alternativ: 1 săptămână începere schimb de lucru de la ora 20:00, 1 săptămână începere schimb de lucru de la ora 22:00, alternativ. Ora estimată finalizare schimb de lucru - 04:00.

Pachet salarial: salariu format din parte fixă, cu spor de noapte inclus, și bonus de performanță plătibil la dată fixă, fără niciun fel de întârzieri, 2.780 ron net (2.280 ron salariu fix +500 ron bonusuri), tichete de masă în valoare de 20 ron/zi (impozit plătit de angajat), bonus de vechime de 200 ron la împlinirea unui an de activitate în cadrul companiei, al 13-lea salariu, bonus de recomandare colegi noi.

Alte beneficii: decontare transport la și de la locul de muncă, asigurare medicală privată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, program de lucru de luni până vineri.

Locație depozit: Str. Ștefan cel Mare nr. 197A, Sibiu.

Contactează-ne la: hr@pallex.ro și/sau 0734 701 449.