Nume Utilizator:   Parola:   
Servicii Pall-Ex Romania

Distribuție mărfuri paletizate la nivel național și în țările partenere din Europa

Prin modelul său inovativ de afaceri, compania Pall-Ex lucrează alături de transportatori și distribuitori locali pentru a oferi servicii de livrare în 24- 48 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul României. Pall-Ex este rețeaua specializată în distribuția de mărfuri paletizate în Romania, Marea Britanie și alte tări europene, iar prin colaborarea dintre membrii rețelei, se asigură transportul de marfuri în tarile partenere. 

  • Servicii de livrare Premium (24h) și Standard (48h-72h) garantate

    Pall-Ex are definite tipurile de transport „premium”, pentru mărfurile livrate în 24h și „economy” pentru mărfurile livrate in 48h.

  • Transporturi de paleți Mega Full, Full, Half și Quarter

    Serviciile companiei noastre se adreseaza si intampina nevoile clientilor nostri din diferite industrii si sectoare, precum si importatori si distribuitori nationali. Flexibilitatea este unul dintre atuurile noastre, avand in vedere ca oferim servicii de transport adaptate cerintelor clientilor nostril si anume , oferim transport pentru partied de marfa pe europaleti Megda Full(0- 1200 kg), Full(400- 700kg), Full Light(0- 400kg), Half(0- 350 kg), Quarter(100-175), Mini Quarter(0- 100 kg).

  • Multi-Pall - tarife competitive pentru partide de 4 sau mai mulți paleți

    Tarife competitive pentru partide de 4 sau mai mulți paleți. Ofertele noastre variază în funcție de numărul partidelor solicitate pentru transport.

Modelul de distribuție Pall-Ex Romania

Ne gasiti la
TwitterFacebook