Nume Utilizator:   Parola:   

Proiecte de succes ale Pall-Ex Romania - lider in distribuția europeană de mărfuri paletizate

Satisfacția clienților este cea mai bună dovadă a calității serviciilor noastre:

Scandia Food - lider pe piața conservelor pe bază de carne

7th August 2013

"Pall-Ex a devenit partenerul nostru de încredere prin rapiditatea şi siguranţa livrărilor produselor noastre. De asemenea, colaborarea cu Pall-Ex a constituit un element esenţial pentru reducerea costurilor în materie de distribuţie a produselor proprii."

Află mai multe

Pambac SA &ndash - lider pe piața morăritului, panificației și pastelor făinoase

7th August 2013

"Colaborăm cu Pall-Ex încă din prima lor zi de operare în România şi suntem mulţumiţi tot din aceeaşi zi. Cu Pall-Ex am găsit soluţii pentru deservirea clienţilor noştri în orice moment. Rapiditate, trasabilitate, seriozitate şi o bună comunicare sunt din punctul nostru de vedere ingredientele unui serviciu de calitate si le-am găsit din plin la Pall-Ex."

Află mai multe

Ductil SA - lider în furnizarea de soluții complete de sudură

6th August 2013

“Prin intermediul Pall-Ex realizăm distribuţia mărfurilor noastre într-un mod rapid şi eficient. Modulul <Track & Trace > ne permite urmărirea on-line a documentaţiei proprii confirmate, ceea ce constituie un real avantaj."

Află mai multe

Topex SRL

6th August 2013

"Colaborarea cu Pall-Ex reprezintă pentru noi elementul esenţial în pachetul de servicii către clienţi pe linie de logistica, iar structura Pall-Ex permite, pe langa promptitudine, flexibilitate şi profesionalism al serviciilor, functionarea noastră în parametri promişi clientului.

Află mai multe

Papyrus Romania S.R.L.

6th August 2013

“Parteneriatul cu reţeaua Pall-Ex înseamnă pentru noi eficienţă şi flexibilitate. Ne oferă certitudinea că vom avea soluţii logistice optime pentru a acoperi cu succes nevoile clienţilor nostri.”

Află mai multe

Böhler Welding Group SRL Romania

6th August 2013

"Modelul inovativ de distributie Pall-Ex ne-a adus mai multă flexibilitate in ceea ce priveste fluxul livrarilor catre clientii nostri. Avem incredere că prin  intermediul Pall-Ex mărfurile noastre sunt distribuite rapid şi in condiţii de siguranţă. "

Află mai multe

Ne gasiti la
TwitterFacebook