Nume Utilizator:   Parola:   

Partenerii europeni Pall-Ex care asigură livrarea în cele mai bune condiții ale transporturilor pe întreg continentul

În 2009, Pall-Ex a lansat Pall-Ex Italia. Funcţionând sub un acord de licenţă cu o companie de prim rang de pe piaţa din Italia, Alberti e Santi, Pall-Ex Italia pune în practică modelul operaţional şi comercial consacrat al Pall-Ex UK. Pall-Ex Italia are 2 Hub-uri, unul principal în Fiorenzuola d’Arda, Piacenţa şi unul secundar în Caserta, Napoli. Mellisa Alberti, Directoarea Generală Alberti e Santi, partenerul  Pall-Ex în Italia a declarat: “Am dezvoltat un parteneriat de succes cu Pall-Ex. Parteneriatul este unul natural, deoarece avem ţinte similare şi cele mai înalte standarde”. Pall-Ex Italia continuă să crească şi să demonstreze adaptabilitatea modelului de afaceri Pall-Ex în a satisface cererinţele de transport eficient.

www.pallex.it

Pall-Ex a desemnat un Partener Naţional Principal în Spania. Pall-Ex Iberia a fost lansată în Iunie 2011 și furnizează un serviciu eficient din punct de vedere al timpului şi costurilor pentru transporturi reduse de mărfuri în Spania şi Portugalia. Hub-ul este localizat în Madrid. Enric Estruch, Directorul General al Pall-Ex Iberia a declarat ”Pall-Ex Iberia poate exploata succesul modelului “hub and spoke” în Spania unde există o nişă în piaţă, lucrând alături de o organizaţie inovativă şi focalizată pe calitate, cu o afacere dezvoltată în Marea Britanie şi o reţea de succes în Italia”.

www.pallex.es

 

 

 

 

Rețeaua Pall-Ex France a fost lansată în Mai 2013 cu volume record pentru o rețea Pall-Ex. Cu un Hub localizat în regiunea Bourges din centrul Franței, rețeaua are 40 de membri. 

Pall-Ex France este singura rețea Hub and Spoke din țară ce are un singur Hub Central, procesând astfel partide de marfă oscilând de la un palet la part load-uri.

      "Suntem dornici să lucrăm alături de celelalte rețele Pall-Ex și să creștem atât numărul membrilor cât și volumul paleților în primul nostru an de operațiuni"
       Bruno Ameline, Director General Pall-Ex France.
 
       www.pallex.fr
Ne gasiti la
TwitterFacebook