Nume Utilizator:   Parola:   
Viziunea Pall-Ex Romania

Strategia prin care Pall-Ex își propune îndeplinirea misiunii sale

Colaborând cu membrii noştri, oferim un serviciu profitabil şi de calitate superioară pentru distribuţia de mărfuri paletizate, prin:

  • Excelenţă în servicii pentru utilizatorii reţelei
  • Sprijinirea şi încurajarea dezvoltării angajaţilor noştri
  • Furnizarea de facilităţi extinse şi creşterea susţinută pentru utilizatorii serviciilor
  • Încurajarea inovaţiei şi îmbunătăţirea continuă a afacerii
  • Înţelegerea responsabilităţii noastre sociale şi de mediu

Valori Pall-Ex

Garantarea excelenţei în servicii şi atingerea celor mai înalte niveluri de calitate. Angajaţii noştri sunt un simbol al profesionalismului, onestităţii şi integrităţii când interacţionează  între ei sau cu angajaţii membrilor noştri.

Fructificând numeroasele avantaje din domeniul nostru de activitate suntem mândri că suntem consideraţi inovatori pe segmentul nostru. Angajaţii noştri deseori găsesc soluţii de succes prin gândire creativă atât pentru Pall-Ex cât şi pentru membri.
Avansăm cu inspiraţia şi dorinţa de a reuşi, implicându-ne total în fiecare activitate pe care o avem. Angajaţii noştri sunt împuterniciţi să aibă un impact pozitiv asupra afacerii iar membrii noştri simt aceeaşi pasiune în oferirea serviciului nostru şi depăşirea provocărilor. 
Asigurăm securitatea şi siguranţa angajaţilor noştri. Lucrăm cu programe de dezvoltare a resurselor umane pentru a contribui la creştere şi excelenţă în servicii.
Jucăm un rol cheie în înţelegerea Resonsabilităţii Sociale Corporatiste şi încurajarea programelor sociale şi reducerea impactului de mediu.
Ne gasiti la
TwitterFacebook