Nume Utilizator:   Parola:   

Descoperiți toate avantajele calității de membru în cea mai performantă rețea de transport a mărfurilor paletizate!

Ce aveţi de câştigat?

Pe lângă faptul că vă veţi face mai bine cunoscuţi prin apartenenţa la reţeaua Pall-Ex, compania Dvs. va beneficia permanent de fluxul zilnic de paleţi, garantând astfel profituri crescute.

Apartenenţa la Pall-Ex România vă poate ajuta să vă reduceţi cheltuielile generale. Mulţi membri şi-au redus mărimea flotei de vehicule datorită eliminării "mersului în gol" şi îmbunătăţirii folosirii spaţiului din vehicule. Mai mult, tarifele noastre inter-membri înseamnă că vă veţi cunoaşte permanent costurile.

Veşti bune pentru clienţi

Apartenenţa la reţeaua Pall-Ex, recunoscută și apreciată pentru calitatea serviciilor sale, oferă avantaje şi pentru clienţii Dvs. În calitatea de membru veţi putea oferi clienţilor livrări garantate pentru a doua zi, economice, matinale sau asistate, precum şi serviciul nostru avansat de urmărire şi depistare (track and trace) ce include dovada electronică de livrare.

Forţa noastră stă în unitate

Ce anume atrage sute de companii de transport independente lidere în acest sector să lucreze împreună sub tutela reţelei Pall-Ex?

Suntem convinşi că răspunsul stă în adevăratele beneficii ale "apartenenţei". Beneficiile se întind dincolo de avantajele financiare date de eficienţa şi competitivitatea crescută. Acestea sunt legate de posibilitatea de a face parte dintr-o reţea ce aduce căştiguri reale atât membrilor săi cât şi tuturor clienţilor.

Şansa de a se alătura reţelei Pall-Ex este disponibilă operatorilor care demonstrează standarde de calitate, etică şi principii de funcţionare asemănătoare cu cele ale reţelei. Suntem o reţea formată din indivizi şi organizaţii ce au aceeaşi gândire, sunt dornice să crească, să se dezvolte şi să recunoască valoarea reţelei care ne uneşte.

Calitatea de membru

De asemenea căutăm să identificăm transportatori sau distribuitori locali axaţi pe calitate, deschişi colaborarării prin intermediul unei platforme centrale pentru a furniza un serviciu de calitate eficient din punctul de vedere al costurilor pentru distribuţia paletizată a comenzilor de dimensiuni reduse. Calitatea de membru înseamnă capacitatea de a lucra împreună cu alţi transportatori pentru a oferi clienţilor Dvs. o soluţie de distribuţie neîntreruptă la un cost competitiv într-o piaţă dinamică axată pe nevoile specifice ale clienţilor. Apartenenţa la o reţea de distributie marfuri paletizată aduce multiple oportunităţi membrilor, incluzând îmbunătăţirea folosirii flotei şi reducerea costurilor operaţionale şi a resurselor investite. Pentru a înțelege acest concept mai bine, vă rugăm vedeți modelul nostru de afaceri.

Ne gasiti la
TwitterFacebook